Mercedes-Benz : Fremkommelighet på første klasse - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
66 bilder i galleri
Fremkommelighet på første klasse
Mercedes-Maybach GLS 600 4Matic blir et nytt alternativ å vurdere i det mest luksuriøse SUV-sjiktet. Den er sikkert fin å kjøre, men luksusprodusenten fremhever primært komforten i baksetet.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Så langt har Maybach solgt luksuriøse utgaver av Mercedes S-Klasse, men nå får de som kan velge på øverste hylle nok et nytt alternativ.

Mercedes-Maybach GLS 600 er som navnet indikerer basert på Stuttgarts største SUV som i seg selv er luksuriøs nok, men når den nå også får Maybach i betegnelsen skal den utfordre toppmodellene Bentley Bentayga og Rolls-Royce Cullinan

I samme åndedrag (og prisleie) kan vi jo også ta med Lamborghini Urus og splitter nye Aston Martin DBX, men disse henvender seg mer til dem som ønsker sportsbil-ytelser i SUV-en sin.

Hos Mercedes-Maybach og de britiske luksusprodusentene er luksus og komfort satt i høysetet, noe som blant annet gjenspeiles i materialvalg og håndarbeid.

Airmatic luftfjæring er standard, men om du vil «viske ut» ujevnhetene i asfalten enda mer effektivt kan du i tillegg krysse av for E-Active Body Control på utstyrslisten. Blant kjøremodiene er et eget Maybach program som sørger for maksimal komfort i baksetet.

Selvsagt skal det være komfortabelt å tre inn og ut av en Maybach – når dørene åpnes senkes bilen litt, samtidig som et opplyst stigtrinn i gummibelagt aluminium raskt og stille kommer ut under dørene.

V8-motoren med et slagvolum på fire liter er spesialutviklet for Maybach for å være så raffinert og stillegående som mulig. Den har 558 hestekrefter og et dreiemoment på 730 Nm som får ekstra akselerasjonshjelp av et 48-volts EQ Boost-system.

Den nye luksusmodellen fra Maybach gjør bull til hundre på snaue fem sekunder om det måtte interessere, og toppfarten er på 250 km/t.

Bilen har en lengde på 520 cm, er 203 cm bred og 184 cm høy over en akselavstand på 315 cm.

Mercedes-Maybach GLS 600 4Matic debuterer på den pågående bilutstillingen i Guangzhou, men priser og leveringsstart er foreløpig ikke kjent. Det blir neppe mange av dem på norske skilter.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: