Ford : Ford tilbyr hjelp i vanskelig tid - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img
3 bilder i galleri
Ford tilbyr hjelp i vanskelig tid
I en tid da mange holder seg hjemme for å unngå smittefare trør Ford til med tiltak som kan gjøre hverdagen lettere.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Koronaviruset krever at mange må oppholde seg hjemme. Likevel er det helt avgjørende for mange bileiere, bedrifter og organisasjoner å kunne bruke personbilen eller nyttekjøretøyet sitt til nødvendige og kritiske formål.

Ford tilbyr en løsning på problemet med å innføre en «No Touch-service» i hele Europa. Det sikrer at samtlige kjøretøy som blir levert inn blir desinfisert før de blir returnert og overlevert til kunden etter service og reparasjoner. I Norge er allerede tilbudet på plass.

– Vi vet at det er mange som trenger transport av alt fra medisiner til mat. Flere kunder er også avhengig av bilen i andre sammenhenger. Med «No Touch-servic» kan våre kunder være helt trygge på at kjøretøyet er desinfisert når det blir levert ut, forsikrer administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

Hente- og bringetjeneste med desinfisering
Ford tilbyr sine kunder hente- og bringetjeneste dersom de ikke kan møte opp personlig. Dette gjelder for verkstedkunder, ved utlån av demonstrasjonsbil samt overlevering av nybil og bruktbil. Sjåførene bruker engangshansker og både bilnøkkel og interiør blir desinfisert.

Inkludert i servicen er også en Ford Video Check. Det gir kundene mulighet til å se og godkjenne anbefalte reparasjoner og prisen for dette. Videosjekken, som er en gjennomgang av punktene på bilen din mekaniker anbefaler å gjøre noe med på en video, kan du se både på mobiltelefonen, nettbrettet eller PC-en din.

Kraftig økning i bruken de siste ukene
Videotjenesten benyttes også ved overlevering av nybil og bruktbil når kunden ikke ønsker å gjennomføre dette fysisk.

– Hente- og bringetjenestene og Ford Video Check har virkelig blitt verdsatt av kundene. Vi har sett en kraftig vekst i bruken av disse tjenestene de siste to ukene, sier Berg som også berømmer Ford-forhandlernes entusiasme og gjennomføringsevne.

No Touch-servicen, som startet opp som et tilbud i Italia, blir nå rullet ut over hele kontinentet i løpet av denne uken.

Finansieringshjelp
Ford Credit tilbyr også flere forskjellige alternativer som kan hjelpe utsatte kunder, uavhengig av situasjonen de er i.

Selskapet har satt i verk spesielle tiltak som hjelper de mange som leaser eller finansierer bilen deres gjennom Ford Credit, for å redusere de potensielle økonomiske utfordringene av koronaviruset:

  • Ved utlevering av nye biler (gjelder ikke bruktbil) vil de i en periode kunne tilby avdragsfrihet i inntil seks måneder på lån. Produktet gjelder foreløpig for nye biler som utleveres de neste 13 dager.
  • Med Handlekonto kan du dele opp betalingen for service- og verkstedtjenester i månedlige beløp og utsette oppstart av betaling med inntil ni måneder.
  • Ford Credits låne- og leasingkunder kan også søke om betalingsutsettelse opptil tre måneder.

Alle henvendelser om lån og betalingsutsettelse må skje via Ford Credits kundesenter.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: