BMW 3-serie: Elektrisk 3-serie - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
9 bilder i galleri
Elektrisk 3-serie
SPIONBILDER: Den kan se ut som en lett kamuflert 3-serie, men stickers og manglende eksosrør avslører hva det egentlig er.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

BMW har tidligere sagt at de ikke vil bygge en elektrisk utgave av 3-serien, men nå ser det ut til at planene er endret. Bilen på bildene er utvilsomt en 3-serie, men stickers avslører at den er el-drevet, noe som også bekreftes av ikke synlig eksosrør.

Prototypen er basert på den forlengede utgaven av 3-serien som selges eksklusivt i Kina, og det er nok nettopp Kina som blir markedet for denne modellen. Det er også der den vil bli bygget av BMW Brilliance Automotive i Shenyang.

Argumentet for å bruke modellen med strukket akselavstand er sannsynligvis å få plass til et stort nok batteri til å oppnå en fornuftig rekkevidde. Modellen vi får til Europa, den kommende i4, er basert på en 4-serie Gran Coupé som også har strukket akselavstand.

Under den godt kamuflerte fronten skuler det seg en tett grill, slik tilfellet er på den kommende iX3 som skal på markedet i løpet av høsten som BMWs første SUV med ren eldrift.

Det er også logisk at denne modellen vil dele drivlinje med iX3, og i så fall snakker vi ren bakhjulsdrift, maks effekt på 286 hestekrefter og en rekkevidde på minimum 440 kilometer dersom de får plass til å benytte samme batteripakke som i SUV-en (75 kWt).

Den kommende i4 får vesentlig mer effekt og enda lengre rekkevidde.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: