Lekker lakk og tung petrokultur i Stavanger - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
30 bilder i galleri
Lekker lakk og tung petrokultur i Stavanger
Som en oppvarmer til Oslo Motor Show samlet Motorama i Stavanger i dag så mange motorinteresserte at trafikken tidvis køet seg i begge retninger på motorveien forbi Sørmarka Arena, og inngangskøen strakk seg utpå dagen en time fra hallportene. Showet fortsetter på søndag.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Sultne på å møte to- fire og flerhjulede drømmer trakk tusener til Motoramas første samling etter nedstengingen av landet for halvannet år siden, og fortvil ikke: portene lukkes ikke før søndag kveld, så det er fortsatt muligheter for å se hva Sør-Vestlandets klubber og motormiljø har å by på.

Aldri har Motorama favnet bredere, og selv om amerikansk bilkultur står sentralt i utstillingen, ja. her er til og med en firedørs Lincoln cabriolet lik den president Kennedy ble skutt i, så inneholder showet mye av det beste fra hele verdens bilindustri inkludert et bredt utvalg tohjulingen fra mange tidsepoker til en lastebil stylet og lakket for hundretusener for å ta seg lekkert ut.

Her står Corvette og Mustang så langt øye rekker, her står en av ytterst få Mercedes-Benz 600 i Norge, her kan du se en av landets tre Maybach, her speiles store deler av VW Bobles historie og mange Volvoer deltar, for å ha nevnt noen viktige.

Nye biler er også der som elektriske Mercedes og Kia, samt et kritthvitt eksemplar av digre Hongqi.

Om jeg har glemt utstillingsspeaker Henning Dyrkolbotens tohjulede heder til Munch en måned før den offisielle åpningen av Munch i Bjørvika? Neida, men hva stilte Dyrkolbotn med denne gang? Skriket, selvfølgelig.

Nederfor ser du et knippe av kjøretøyene som fyller hele Sørmarka Arena. Det er ikke på noen måte bortkastet å legge turen innom.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: