Nytt Bil i kiosken

Et meget innholdsrikt Bil nummer 10 er nå på plass hos din bladforhandler. Vi har kjørt en rekke nye biler som kommer til Norge i løpet av høsten.

Publisert Sist oppdatert

Citroën Aircross er en konseptbil bygget i ett eneste eksemplar for å få tilbakemeldinger på fremtidig designretning og teknologi. Citroëns ingeniører har gjort den kjørbar, og kollega Skavold Lystad er blant de ytterst få som har kjørt den. Les om opplevelsen.

Midt i Litauen ligger Europas største marked for brukte biler. Her bygges tilsynelatende flotte biler opp fra vrak, men hvordan er det med sikkerhet og reklamasjonsrett?

SUV-test

I Storbritannia har Danbury Motor Caravans spesialisert seg på å bygge om Volkswagen Transportere til campingbiler. T2 har vært bygget i Brasil til nylig, men nå er de britiske spesialistene nødt til å finne andre alternativer.

Mens nordmenn flest har vært på ferie, har vi vært rundt i Europa og prøvekjørt en rekke nye bilmodeller som kommer til Norge i løpet av høsten.

Prøvekjøringer

Når Mercedes erstatter GLK gjør de det med en flunkende ny modell – nå er det GLC som gjelder, og relasjonen til C-Klasse er klar i både design og egenskaper.

Volkswagen utvider tilbudet av ladbare modeller, og Passat GTE kan godt bli bestselgeren i familien allerede neste år, vi ser ingen grunn til noe annet.

Andre nyheter vi har kjørt er Honda HR-V, nye Skoda Superb, BMW X1, Honda Civic Type R, Volkswagen Touran, Audi TT Roadster, Mercedes-AMG GLE 63 S Coupé og Renault Talisman.

Du har med andre ord mange timers lesing foran deg etter å ha besøkt bladkiosken, eller du kan benytte deg av vårt abonnementstilbud og få bladet rett hjem i posten.

Powered by Labrador CMS