Honda Civic Wagon Concept
Honda Civic Wagon Concept

Honda NSX Concept
Honda NSX Concept

Honda NSX Concept
Honda NSX Concept

Honda drypper

Honda gir en første indikasjon på hva de skal vise oss i Genève neste måned. Mest spennende er en helt ny modell.

Publisert Sist oppdatert

Det er tydelig at Honda tar det europeiske markedet mer seriøst enn på lenge. Vi har nylig kjørt Civic med en moderne 1,6-liters dieselmotor med meget gunstige CO2-utslipp, og i Genève gir de oss en indikasjon på hva vi kan forvente av en helt ny Civic-utgave – en kompakt stasjonsvogn.

Civic Wagon kaller Honda konseptbilen som de skal vise på den sveitsiske bilutstillingen, og den skal gi oss en indikasjon på hva vi kan vente når produksjonsmodellen av Civic Wagon lanseres på et senere tidspunkt.

Dermed følger Honda i fotsporene til Toyota som også har avslørt at de vil lansere en kompakt stasjonsvogn basert på Auris.

Interessant for Europa, og kanskje spesielt for det norske avgiftssystemet, er det at CR-V kommer med 1,6-liters dieselmotor i kombinasjon med forhjulsdrift og manuell girkasse. Det vil gi innstegspriser på den populære SUVen som er langt gunstigere enn dagens.

Motoren er den første i serien av Hondas Earth Dreams teknologi og kommer på markedet til høsten.

For sportsbilentusiaster blir det spennende å møte nye NSX Concept – forløperen for en helt ny NSX som skal på markedet i løpet av et par år og blir viktig for merkets image.

BilNorges faste lesere vil huske denne i Acura-innpakning fra bilutstillingen i Detroit sist måned.

SE BILDER OG VIDEO AV ACURA NSX

Bilutstillingen i Genève er åpen for publikum fra 7. til 17. mars, mens pressen slipper inn to dager tidligere. Vi lover som vanlig en fyldig dekning her på BilNorge.

Powered by Labrador CMS