BMW X5: Kjappe dinosaurer - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Kjappe dinosaurer
BILTEST: Store, tunge og tørste SUV-biler er nå både så sosialt uspiselige og så politisk ukorrekte at de kanskje vil dø ut, på samme måte som dinosaurene i sin tid. Derfor nyter vi den gedigne luksusen mens vi kan...
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Først publisert i Bil 5 - 2008.

Gedigne, luksuriøse og komfortable statusbiler med høy fremkommelighet – og så til de grader politisk ukorrekte. Det er kortversjonen av månedens duell mellom BMW X5 3.0 sd og Range Rover Sport 3.6 V8 HSE – to biler som til sammen koster over 2,8 millioner kroner.

Politisk sender disse to bilene ut to vidt forskjellige signaler. Tunge og muskelsterke verstinger står ikke øverst på ønskelisten i Miljøverndepartementet, mens de derimot er høyst gangbar mynt, bokstavelig talt, i Finansdepartementet.

For eksempel sørger vår Range Rover Sport alene for å bringe 720.496 kroner til statskassen, av dette utgjør CO2-avgiften 194.046 kroner og vektavgiften 274.293 kroner. Det blir fort penger av det.

LES VIDERE:
- BMW X5
- Range Rover Sport
- Konklusjon
- Tekniske data

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: