Bilmuseer i Europa - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Bilmuseer i Europa
Det er på tide å planlegge sommerens bilferie, og hva er vel bedre enn å legge turen innom et bilmuseum eller fem? Her får du noen gode forslag, fra en som har besøkt dem alle.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

I denne artikkelserien presenterer vi et antall bilmuseer i Europa. Her finner du fabrikkmuseer og privatmuseer, fra kjempesamlinger til de små og sære. Dette er bare et lite utdrag av hva som fins og har aldri vært ment som noen komplett guide.

De fleste museer er på steder du kan legge inn når du planlegger neste ferietur.

Men det er vel fare for at en og annen samling enten er ganske privat, eller kanskje bare et lager hos en stor fabrikk slik at det egentlig er adgang forbudt.

Vi kan imidlertid love deg en rekke biler du aldri har sett før. Og forhåpentligvis setter vi deg på sporet etter nye og meningsfylte reisemål. 

Artikkelserien var opprinnelig BilNorges Julekander 2008. Men den inneholder gode tips for deg som planlegger å besøke Europa til sommeren, og som gjerne vil ha med deg litt bilhistorie.

De fleste sidene er linket opp til ViaMichelin.com hvor du finner reisebeskrivelse ved å sette inn ditt hjemsted. Skulle du mot formodning stå fast, så send oss gjerne en mail.
 

 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: