Ford : Forbedret, før debuten - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img
5 bilder i galleri
Forbedret, før debuten
Ford har foretatt noen endringer på sin mest kompakte SUV, EcoSport. Du får neppe se den på norske skilter før i 2016.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Det er gått halvannet år siden Ford viste sin Fiesta-baserte SUV på Frankfurt-utstillingen

Nå er det jo ikke uvanlig at det tar sin tid å bringe nye modeller til Europa hos Ford – jamfør Mondeo – så EcoSport får du neppe se i Norge før neste år. Om den da i det hele tatt kommer.

Men bilen selges i en del markeder, og det kan være en fordel for oss. Nå får den nemlig en del oppgraderinger som også kommer vårt marked til gode.

Mindre off-road
En av de smarte detaljene da bilen ble vist i Frankfurt, reservehjul montert på bakluka, var kanskje ikke så smart likevel. Nå får du i alle fall mulighet til å bestille bilen med reparasjons-kit i stedet. Ikke like off-road, men minst like praktisk.

Det var kanskje heller ikke så smart å gi bilen en bakkeklaring på 20 cm. Nå er den senket med en centimeter, og Ford sier kjøreegenskapene er forbedret gjennom et modifisert chassis, bedre stabilitetskontroll og bedre servostyring.

Ellers er interiøret oppdatert med nytt instrumentpanel der det «blir mulig å dimme lyset». Det er ikke alt vi nordmenn tar som en selvfølge som er like selvfølgelig i alle markeder.

Vinterklar
En vinterpakke med oppvarmet frontrute, speil og varmeseter er satt på programmet – det er jo et must for Skandinavia, så kanskje lanseringen nærmer seg nå.

I Storbritannia, hvor bilen har vært på plass siden april 2014, er den solgt i 4.000 eksemplarer. De får tilgang til den «nye» utgaven fra juni.

I Genève står også en EcoSport S som kan leveres mot slutten av året. S’en innebærer et mer sporty utseende med detaljer som sort tak uten rails, sorte speilhus og 17-tommers felger.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: