McLaren : McLaren utvikler hybrider - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
34 bilder i galleri
McLaren utvikler hybrider
SPIONBILDER: Selv sportsbilprodusentene må tilpasse seg stadig strengere utslippskrav for å overleve. Her er en fremtidig modell fra McLarens «folkerekke».
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Sports Series er betegnelsen McLaren bruker på sine rimeligste modeller, men særlig folkelig priset er de ikke. Øm du ønsker en av dem norske skilter, med litt utstyr, må du regne med å bla opp nærmere tre millioner kroner.

Les mer: McLaren blir storprodusent       

Bilen på bildene benytter et modifisert 570S karosseri for å skjule den nye teknologien, men stickeren på siden røper at den er hybrid. Det samme gjør tykke kabler inn til motorrommet.

Legg også merke til eksosanlegget med de høyt plasserte enderørene som er en uortodoks løsning. Bilen er utstyrt med keramiske bremser som bidrar til å redusere den uavfjærte vekten.

Et bilde av det digitale instrumentpanelet ser også ut til å avsløre bilens endelige design – legg merke til bildet av den nedskalerte 720S-modellen.

Interiørbildene viser også et nytt dashbord som trolig finner veien til neste generasjon Sport Series som også vil inkludere toppløse modeller

Våre kilder påpeker også at prototypen på disse bildene ikke har sideventilene som fins på dagens modeller.

McLaren har uttalt at alle deres modeller skal elektrifiseres innen 2025, og at noen av disse vil få V6-motor. Det kan være en V6-modell vi ser på bildene – i dag benyttes kun V8.

Den britiske sportsbilprodusenten har også en 720S-basert hybridmodell under testing, men denne benytter en V8-motor og et hybridoppsett tilsvarende det som skal brukes i superbilen McLaren Speedtail med samlet effekt på over 1000 hestekrefter

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: