Porsche Taycan: Litt mer praktisk Taycan - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
13 bilder i galleri
Litt mer praktisk Taycan
SPIONBILDER: Det nærmer seg lansering av Porsche Taycan i nok en karosseriform, og her er den nærmest usminket ute på testtur. I alle fall om du ser bort fra staffasjen rundt lyktene.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Taycan har fått en solid mottagelse på det norske markedet, og de 609 bilene som ifølge OFV er registrert hittil i år er nok mer basert på hva Porsche kan levere enn hva markedet etterspør.

Vi vet at over 3000 norske kunder sto på venteliste før modellen ble lansert, men det kan jo hende covid-19 og svak krone som har ført til markant prisstigning har gitt enkelte kalde føtter.

En del vil nok også foretrekke stasjonsvogn fremfor sedan, og da er det modellen på disse bildene som er aktuell – Taycan Cross Turismo.

Denne ble presentert som Mission E Cross TurismoGenève-utstillingen i 2018, og den skal etter planen vises som produksjonsmodell i løpet av 2020. Men på veien får vi neppe se den før i 2021.

Det blir interessant å se om Porsche velger å gi bilen ekstra bakkeklaring og røffe detaljer slik konseptet hadde, eller om den blir mer sportslig i samme gate som Panamera Sport Turismo. Kanskje de sågar tilby begge varianter.

Nordmenn har tradisjonelt en forkjærlighet for stasjonsvogner, og mange har kjøpt Panamera Sport Turismo, så det er grunn til å forvente stor interesse også for mer praktiske Taycan-varianter.

Porsche har høye ambisjoner med hensyn til elbiler og regner med at disse skal utgjøre så mye som 50 prosent av det totale salget allerede i 2025.

De har avslørt at neste generasjon Macan kommer som elbil, og de har også antydet at de kompakte sportsbilene i 718-familien kan få elektriske drivlinjer som alternativ til bensindrevne.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: