De mest eksklusive

Selv om de ordinære bilene for folk flest dominerer bilmessen i Genève, er det ikke langt mellom de mer eksotiske innslagene.

Publisert Sist oppdatert

Dette er biler som koster fra to millioner og oppover. Eller for å si som kollega Winding-Sørensen – hvis du trenger å spørre om prisen, så har du ikke råd til dem!

1. Aston Martin ValkyrieLes mer om bilen og se bilder og video her2. Bentley Bentayga MullinerLes mer om bilen og se bilder og video her3. Ferrari 812 SuperfastLes mer om bilen og se bilder og video her4. Fittipaldi EF7Les mer om bilen og se bilder her5. Lamborghini Huracan PerformanteLes mer om bilen og se bilder og video her6. McLaren 720SLes mer om bilen og se bilder og video her7. Mercedes-Maybach G 650 LandauletLes mer om bilen og se bilder og video he8. Porsche 911 GT3Les mer om bilen og se bilder og video her9. Porsche Panamera Turbo S E-HybridLes mer om bilen og se bilder her10. Ruf CTRLes mer om bilen og se bilder her11. Spyker C8 PreliatorLes mer om bilen og se bilder her12. Zenvo TS1 SleipnirLes mer om bilen og se bilder her
Powered by Labrador CMS