Porsche : Porsche simulator-turné i Son - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Porsche simulator-turné i Son
I en måneds tid har det vært mulig å prøve Nordens mest avanserte racing-simulator i landets Porsche Center. Nå går turneen mot slutten
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

I bladet Bil nummer 4-2019 handler bilsportsaken om simulator-racing som har en stor tilhengerskare i Norge. Noen av våre beste hevder seg faktisk helt i verdenseliten.

For noen uker siden startet Trond Hylle en reise Norge rundt med sin meget avanserte og realistiske simulator hvor en rekke av verdens mest kjente baner er representert.

Kampanjen kjøres i samarbeid med Porsche Norge og Rudskogen Motorsenter.

Ved å besøke ditt lokale Porsche-senter kan du teste simulatoren gratis, og vinneren på hvert sted kvalifiserer seg til en finale der det skal kjøres raceriggede Porsche 718 Cayman på Rudskogen Motorsenter i mai.

Kampanjen startet i Tromsø og har vært innom Trondheim, Ålesund, Bergen, Stavanger, Arendal, Porsgrunn og Son. Her er Trond Hylles rapport fra Son:

Monaco GP, den legendariske F1-banen ble kjørt hos Porsche Center Son. Totalt 47 deltakere var med i konkurransen om å vinne en reise til Rudskogen Motorsenter for å kjøre banerigget Porsche 718 Cayman under Porsche Carrera Cup Scandinavia 19. mai. 

Det var svært god stemning på Porsche Center Son som forøvrig er det mest komplette Porsche Center i Norge med egen Classic-avdeling.

Av de 47 deltakerne var det Herman Smidt som tok førsteplass med tiden 1:33:220 – en svært god tid for denne banen.      

Touren går videre og 29. og 30. april er vi på Porsche Center Oslo fra 15:00- 21:00. Håper vi sees der!  Eneste gjenstående mulighet etter Son er Sandvika Storsenter 10.-11. mai i regi av Porsche Center Asker. 

Les tidligere rapporter:

pic
 
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: