Maserati : Her er Maseratis luksus-SUV - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img
4 bilder i galleri
Her er Maseratis luksus-SUV
Maserati har sluppet de første bildene av sin kommende SUV, Levante. Den skal inn i et meget eksklusivt segment.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

Levante skal avdukes i Genève neste uke, men Maserati har nå sluppet de første bildene av den luksuriøse SUV-en med tette bånd til Ferrari. Den skal blant annet konkurrere mot Bentley Bentayga samt kommende modeller fra Aston Martin, Lamborghini og Rolls-Royce

Les også: Overklasse fra Fiat

Fra før har merket fire modeller på markedet, luksusmodellene Quattroporte, Gran Turismo og Gran Cabrio, samt den litt mer «folkelige» Ghibli

Klassisk og moderne
Levante deler designtrekk med sine søsken overført til en stor SUV. Den velkjente Saetta-logoen er godt synlig i grillen, og de tre lufteventilene i forskjermene er også klassiske Maserati-detaljer, sammen med rammeløse vinduer i dørene.

Ifølge Maserati har Levante et chassis som kombinerer typiske Maserati-ytelser og egenskaper på vei med utsøkte terrengegenskaper.

Bilen har et meget høyt utstyrsnivå som blant annet inkluderer elektroniske dempere og luftfjæring som kan innstilles i forskjellige nivåer avhengig av underlag og ønskede egenskaper.

Standard er også Q4, Maseratis avanserte firehjulsdrift, og en åttetrinns automat som er spesielt kalibrert for Levante.

Bensin og diesel
Når det gjelder motorer sier meldingen bare at den vil få både bensin- og dieselmotorer. Flere detaljer om disse kan du lese i vår forhåndsomtale basert på spionbilder vi presenterte allerede i september

Der får du også mer bakgrunnsinformasjon om bilen som har opptrådt i konsept-utgaver i en årrekke, blant annet under betegnelsen Kubang.

Maserati Levante bygges ved Mirafirori-fabrikken i Torino, og de første bilene har allerede rullet av samlebåndet. Bilen lanseres i Europa i løpet av våren og noe senere i andre markeder. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: