BMW M4: Bare å gruglede seg - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
33 bilder i galleri
Bare å gruglede seg
SPIONBILDER: Her er ferske bilder av neste generasjon BMW 4-serie Coupé. Om du frykter den nye fronten, er det bare å grue seg videre.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

På tidligere bilder har fronten vært forsøkt kamuflert, men her er den godt synlig og det er tydelig at BMW mener alvor med konseptene de har presentert

Dette må da bli minst like dristig som Chris Bangles omdiskuterte design var for noen generasjoner siden

Her er også bilder av neste generasjon M4 i kulda. Nå har BMW kamuflert denne prototypen så grillen ser ganske normal ut, men du kan regne med at noe helt annet dukker opp når tapen under skiltplate fjernes. Noe stort og totalt dominerende.

Vi har tidligere presentert bilder av 4-serie cabriolet, så nå er det bare Gran Coupé som mangler.

Den varianten kommer neppe i den nye 4-serien – rollen som familiebil vil i stedet inntas av den kommende elbilen i4

Når det gjelder drivlinje får nye M4 en videreutviklet versjon av motoren som benyttes i forgjengeren – en twin turbo treliters rekkesekser som allerede er å finne i nye X3 M og X4 M

I SUV-ene yter den 480 hester som standard, 510 i Competition-utgavene, og vi kan nok regne med tilsvarende ytelser i kommende M4 så den hamler opp med Mercedes-AMG 63-utgavene.

Den samme drivlinjen vil også finne veien til nye M3 sedan som skal lanseres samtidig med M4. Og – hold deg fast – ryktene sier at den overdimensjonerte grillen også vil bli benyttet på M3, for å skille den ut fra resten av familien.

Om ryktene stemmer finner vi ut av på andre siden av sommeren når de nye M-modellene vises offentlig. Og du har fortsatt god tid til å gruble – de nye modellene er neppe på gata før tidlig 2021.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: