Honda Civic: Ny Honda-SUV observert - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
31 bilder i galleri
Ny Honda-SUV observert
SPIONBILDE: En ny Honda er observert under testing. Den er lang nok til tre seterader, så trolig dreier det seg om neste generasjon CR-V.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

Man skal ikke så mange årene tilbake for å finne Honda CR-V høyt på den norske registreringsstatistikken, men de siste årene har bilen nærmest vært en parentes med kun 134 nye biler i fjor.

Dagens CR-V som kom på markedet i 2018 er hybrid, men ikke ladbar som mange av konkurrentene, og dermed får den så mye avgifter (cirka kr 180.000) lagt på sine skuldre at den sliter med å konkurrere i det norske SUV-markedet.

Derfor er det nok stor spenning i den norske Honda-leiren når en ny generasjon CR-V skal på markedet i løpet av et par år.

Her får du bilder av en tidlig prototyp, og selv om den er godt kamuflert ser vi den er strukket i forhold til dagens modell. Vi ser også at fronten har likheter med nylig viste konseptbiler av Civic og HR-V.

Om forhandlerne skal få alt de ønsker seg må bilen være ladbar, ha god elektrisk rekkevidde, og det i kombinasjon med firehjulsdrift og gjerne muligheten for 7 seter. Bilen selges som 7-seter i enkelte markeder, men ikke i kombinasjon med hybrid drivlinje.

Til bilutstillingen i Beijing for et halvt år siden hadde Honda med seg en konseptbil som skulle gå opp sporet til neste generasjon CR-V, og den var i alle fall ladbar. I tillegg viste de en ren elbil under betegnelsen SUV e Concept.

Dessuten har det japanske konsernet lovet elektrifisering over hele linja, men noen ren el-SUV blir nok ikke CR-V.

Den oppgaven blir nok i første omgang overlatt til neste Civic som kommer på markedet som hybrid inneværende år og ren elbil senere. Og kanskje, etter hvert, også kommende HR-V

CR-V er en viktig modell for Honda i store markeder som USA og Kina, noe som har ført den høyt på statistikken over verdens mest solgte SUV-er i flere år. USA alene har tatt unna rundt 350.000 biler årlig, og Kina har ligget på minst samme nivå.

Trolig får disse markedene sammen med Japan først tilgang til den nye generasjonen, mens Europa ligger noen trinn lavere på prioriteringslisten.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: