Mini Clubman: Kjapp Mini Clubman - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
19 bilder i galleri
Kjapp Mini Clubman
Mens vi venter på at Mini skal dra teppet av andre generasjon Clubman, kan vi kose oss med denne.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

I dag slipper nemlig alle som oppgraderer til siste versjon av GranTurismo 6 til bak rattet på en modell som så langt ikke er lansert. Kanskje får vi se den virkelige varen når Genève-utstillingen åpner til uken.

Mini Clubman Vision Gran Turismo er selvsagt en langt mer ekstrem utgave enn du noensinne får møte i levende live. Den har 395 hestekrefter, firehjulsdrift og sekvensiell girkasse.

Den gjør null til hundre på 3,5 sekunder og har en oppgitt toppfart på 290 km/t på de raskeste banene. Justerbare dempere gjør det mulig å tilpasse bilen til både raske og mer teknisk krevende baner.

Her er andre Gran Turismo-biler vi har omtalt den siste tiden:

Hør hva designerne har å fortelle om Mini Clubman Vision Gran Turismo (saken fortsetter)

Kjente designtrekk
GT-bilen er selvsagt designet med tanke på sine oppgaver i spillet, men vi kjenner igjen trekk fra konseptbilen vi møtte i Genève for et år siden, noe som er nok en bekreftelse på at produksjonsbilen blir ganske lik konseptet.

Racerbilen har to dører mens produksjonsbilen får fire. Men i hekken finner vi to sidehengslede dører på begge. På racerbilen er disse fremhevet gjennom en todelt hekkspoiler montert på taket.

Bli med Inside Sim Racing på en runde rundt Nordsløyfa der det konkurreres mot klokka. Målet er å sette en rundetid på under syv minutter. Om den erfarne konsollsjåføren greier det, finner du svaret på i videoen.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: