Audi : Audi med nye Q-er - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
7 bilder i galleri
Audi med nye Q-er
Audi har flere nye SUV-er på trappene i årene fremover. Her får du en forsmak på hva vi har i vente.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

For en drøy uke siden begynte den norske Audi-importøren å ta imot bestillinger på en modell som fortsatt ligger et års tid inn i fremtiden. Strategien er selvsagt å binde opp flest mulig lojale kunder, slik at de ikke fristes til å kjøpe noen annet enn Audi.

Tesla har benyttet denne taktikken i en årrekke, og for et halvt år siden gikk Jaguar ut og ba kundene ikke forhaste seg, samtidig som de fortalte ganske inngående om sin kommende I-Pace. 

På Jaguars norske hjemmeside blir du guidet til en forhandler, og han har sikkert en liste han kan føre deg opp på.

Elektrosjokk
Modellen Audi nå lar deg reservere ble omtalt som «e-tron quattro concept» da den første gang dukket opp i Frankfurt høsten 2015. Audi sjokkerte da en hel verden med å avsløre sine ganske så konkrete planer. Skulle virkelig premium-merkene satse på elbiler?

Men innen modellen lanseres, et stykke ut i 2018, har den trolig byttet navn. Ut fra formatet kan vi anta den får betegnelse Q6 e-tron og posisjoneres mellom Q5 og storebror Q7. Produksjonsutgaven vil trolig ligge tett opp til konseptet med hensyn til design.

Men Audi har flere nye SUV-er på trappene. Allerede neste år starter også produksjonen av modellen vi først møtte i blå utgave i Detroit som Q8 Concept, og deretter i fargesprakende oransje i Genève

Fyller trinnene
Nå bekrefter Audi at modellen skal dele samlebånd med Q7 i Bratislava, og at produksjonen skal i gang fra 2018. De bekrefter også at en sporty Q4 skal på markedet fra 2019, og at den skal bygges i Györ i Ungarn.

Til Ungarn flyttes også produksjonen av Q3 som siden lanseringen i 2011 har vært bygget av Seat i Martorell (Barcelona). Flyttingen skjer i 2018 og faller sammen med første generasjonsskifte.

Seat har så stor suksess med sin Ateca at de nok er glad for å overta den ekstra kapasiteten selv. 

Illustratørene hos Automedia har manipulert frem illustrasjoner av det som kan være fremtidige Audi-modeller, fra oppspritede S- og RS-versjoner av Q2, via nykommerne Q4 og Q6, til en sportslig Q8 RS. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: