Volkswagen ID.7 GTX

Volkswagen ID.7 GTX fastback

Verdenspremiere for ny toppmodell

Volkswagen ID.7 GTX fastback er den sjette GTX-modellen som lanseres fra Volkswagen. Her får du kraftig fraspark, firehjulsdrift og god rekkevidde i en praktisk innpakning.

Publisert

GTX er den høyeste utstyrsvarianten som kan bestilles på Volkswagens ID-modeller, og leveres med særpregede detaljer både innvendig og utvendig.

– Bilen kompletterer vår GTX-lineup og er et ypperlig alternativ for dem som leter etter en romslig og sikker bil med svært effektiv forflytningshastighet, sier Sølve Kværn, midlertidig leder for Volkswagen personbil hos importør Harald A. Møller AS.

– Med det siste tilskuddet til ID-familien kan kundene velge den ID.7-versjonen som passer dem best, både som fastback og som stasjonsvogn, legger han til.

Effektiv drivlinje

Bilen har det meste til felles med ID.7 GTX stasjonsvogn som hadde verdenspremiere i midten av mars. ID.7 GTX stasjonsvogn har et bagasjerom som rommer inntil 605 liter, og med den store innvendige plassen og lange rekkevidden har den fått en god mottakelse i det norske markedet.

ID.7 GTX fastback er utstyrt med Volkswagens nye 86 kWt høyvoltsbatteri. Elmotorer på begge aksler sørger for en effektiv drivlinje med firehjulsdrift og inntil 340 hestekrefter.

GTX-versjonen av ID.7 fastback har en rekkevidde på inntil 592 kilometer basert på WLTP-syklusen. Hurtiglading på inntil 200 kW sørger for at batteriet lades fra 10 til 80 prosent på en halvtime under optimale forhold.

GTX-detaljer

Som for de andre ID-modellene er det spesifikke GTX-kjennetegn å finne også på ID.7 GTX fastback, som sorte høyglanslakkerte paneler og 20-toms spesialfelger. Fronten består også et særegent design med nye kjørelys som vil være gjenkjennbart fra alle GTX-er på tvers av Volkswagens modellportefølje.

Det samme gjelder for innsiden, hvor GTX-betegnelsen går igjen både i ratt og seter, hvor sistnevnte ifølge produsenten kombinerer komfort og sportslighet på en perfekt måte. Røde kontrastsømmer er også fremtredende på innsiden av bilen, og både taktrekk, tekstiler og tepper er i stor grad produsert av resirkulerte materialer.

Importøren fremhever bilens høye utstyrsnivå, der sikkerheten er satt i høysetet.

– Vi vil åpne for bestilling av både ID.7 GTX fastback og ID.7 GTX stasjonsvogn i løpet av kort tid, noe vi naturligvis gleder oss veldig til, avslutter Kværn.

Volkswagen ID.7 GTX
Volkswagen ID.7 GTX
Volkswagen ID.7 GTX
Volkswagen ID.7 GTX
Volkswagen ID.7 GTX
Volkswagen ID.7 GTX

Les også:

Powered by Labrador CMS