Genève-utstillingen 2020

I månedsvis har vi gledet oss til den årlige bilmessen i Genève. Tre dager før start ble det kjent at messen er avlyst. Fortvil ikke – vi gir deg nyhetene.

Publisert Sist oppdatert

Messen skulle avvikles i perioden 5.-15. mars, men allerede helgen før skulle flere av våre medarbeidere sette snuten retning Genève.

Det var hektisk aktivitet hos messearrangøren de siste ukene. Fire dager før pressedagen opplyste de at messen skulle gå som planlagt, men neste dag kom kontrabeskjeden – det blir ingen bilutstilling i Genève i 2020.

Føderale myndigheter i Sveits har nemlig besluttet at alle arrangementer med mer enn 1000 deltagere planlagt for perioden frem til 15. mars må kanselleres av frykt for spredning av koronaviruset som nå også er oppdaget i Sveits.

Avgjørelsen kommer så tett før messen skulle åpne for presse og bransje, så mange var allerede godt i gang med å rigge stands, drille personale, planlegge aktiviteter etc.

Mange bilprodusenter sto på listen over utstillere, men samtidig er det flere og flere som ikke lenger benytter store, kostnadskrevende messer for lanseringer.

IAA i Frankfurt ble trolig arrangert for siste gang høsten 2019 – den skal i alle fall ikke lenger avvikles i Tysklands finanshovedstad – og nå spørs det om man klare å stable på bena en ny utstilling i Genève i 2021.

Vi har som sagt forberedt oss godt i forkant av messen, blant annet ved å sette opp en alfabetisk oversikt over alle kjente nyheter – de fleste av dem har vi allerede omtalt (klikk og les).

Ønsker du å lese om en spesiell modell, er det stor sannsynlighet for at du finner den i vår alfabetiske liste under.

NYE MODELLER:

 
Powered by Labrador CMS