Paris-utstillingen 2016

Høsten store begivenhet for alle bilentusiaster er Mondial de L’Automobile i Paris. Her får du alt av interesse fra messen.

Publisert Sist oppdatert

Siden starten på vårt årtusen har BilNorge.no satt sin ære i å gi den mest fyldige dekningen fra de store internasjonale bilutstillingene. 2016 er intet unntak.

Her finner du vårt arkiv fra tidligere utstillinger 

I Europa er det tre store messer som utpeker seg innen bil. Hver vår avholdes en stor internasjonal bilutstilling i Sveits, nærmere bestemt i Genève. Paris og Frankfurt holder vekselsvis høstens store messer annet hvert år. Partall betyr Paris mens oddetall er Frankfurt.

I år er turen kommet til Paris som arrangerer sin Mondial de l’Automobile. Messen er åpen for publikum i perioden 1.-16. oktober. Et par dager tidligere slipper pressen inn, og vi er selvsagt på plass med vårt eget team med erfarne journalister.

Allerede før messen åpner finner du mange omtaler av bilene som skal avdukes i Paris her på BilNorge.

Tre av de store merkene - Ford, Mazda og Volvo - er ikke til stede i Paris, men du finner deres siste nyheter ved å klikke på de respektive linkene. BMW kommer ikke til å vise ny 5-serie på utstillingen, men den er ikke langt unna, og vi har derfor tatt den med i oversikten.

Klikk deg inn på denne siden for daglige oppdateringer de neste ukene. Vi gjør vårt ytterste for å gi deg Norges beste dekning av Paris-utstillingen.

Nedenfor finner du nyhetene i alfabetisk rekkefølge sortert på merke og modell.

KLIKK HER for å få sakene i kronologisk rekkefølge, med ferskeste sak øverst.

Powered by Labrador CMS