Paris-utstillingen 2014 - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Paris-utstillingen 2014
Høsten store begivenhet for oss er bilutstillingen i Paris. Det er ikke tilfeldig at utstillingen trekker over 1,2 millioner besøkende og er verdens største - her er det tett mellom nyhetene.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Siden 2000 har BilNorge.no satt sin ære i å gi den mest fyldige dekningen fra de store internasjonale bilutstillingene. 2014 er intet unntak.

I Europa er det tre messer som utpeker seg innen bil. Hver vår avholdes en stor internasjonal bilutstilling i Sveits, nærmere bestemt i Genève. Paris og Frankfurt holder vekselsvis høstens store messer annet hvert år.

I år er turen igjen kommet til Paris som arrangerer sin Mondial de l’Automobile i perioden 4.-19. oktober. Et par dager før messen åpnes for publikum, slipper pressen inn, og vi er selvsagt på plass med vårt eget team med erfarne journalister.

Allerede før messen åpner finner du mange omtaler av bilene som skal avdukes i Paris her på BilNorge. Ja, enkelte av dem har vi allerede prøvekjørt.

Klikk deg inn på denne siden for daglige oppdateringer de neste ukene. Vi gjør vårt ytterste for å gi deg Norges beste dekning av Paris-utstillingen.

Nedenfor finner du nyhetene i alfabetisk rekkefølge. Under temaet ”Direkte fra Paris” får du nyheter fra utstillingen som ikke er direkte produktrelatert.

Klikk her for å få saken i kronologisk orden, med ferskeste sak øverst

DIREKTE FRA PARIS:

BILNYHETER:

 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: