Genève-utstillingen 2016

Vårens viktigste begivenhet for bilbransjen finner hvert år sted i Genève. Vi er på plass for å gi deg full dekning av alle nyhetene.

Publisert

Utstillingen er åpen for publikum fra 3. til 13. mars, men vi i pressen slipper inn noen dager tidligere. Og det er ikke få journalister som benytter anledningen til å få en forhåndstitt, messearrangøren regner med 10.000 akkrediterte bare under pressedagene.

Det er tett mellom nyhetene på årets utstilling, mange av dem har vi allerede skrevet forhåndsomtaler av her på BilNorge.

Arrangøren antyder 120 Verdens- og Europa-debuter, og forventer et besøkstall på innpå 700.000 den drøye uken messen varer. Nærmere 200 utstillere fra 30 land vil fylle et areal på 77.323 kvadratmeter fordelt på syv haller.

Lanseringskalender: Her ser du hvilke nye biler som kommer til Norge i 2016

Vi har et stort og erfarent team på utstillingen, og lover deg Norges beste dekning av det som skjer.

Her får du ikke bare volumselgerne, men også de mer bisarre nyhetene som står i kroker og kjellere.

PÅ DENNE LINKEN finner du alle nyhetene i kronologisk rekkefølge – her får du alltid den ferskeste omtalen øverst, og siden oppdateres flere ganger daglig mens utstillingen pågår.

Er du ute etter å lese om en spesiell modell, er det stor sannsynlighet for at du finner den i vår alfabetiske liste under. Også her oppdateres sakene etter hvert som detaljene blir kjent, og nye modeller legges til når vi har omtalt dem.

Påmelding til gratis nyhetsbrev. E-post:

Del på facebook
 

MODELLER:

DIREKTE FRA GENÈVE:

Powered by Labrador CMS