IAA Frankfurt 2019

Den internasjonale bilutstillingen IAA i Frankfurt er høstens store begivenhet for alle bilentusiaster. BilNorge.no gir deg nyhetene.

Publisert

Messen er åpen for publikum i perioden 14.-22. september, men noen dager i forveien slipper pressen inn i de gigantiske hallene i den tyske finanshovedstaden. Men allerede før vi er kommet så langt er mange av nyhetene lekket ut og allerede på plass i vår oversikt.

Det er 68. gang IAA arrangeres i Frankfurt. I år er det mange produsenter som glimrer med sitt fravær. Av japanske merker er det kun Honda som stiller, Fiat Chrysler er ikke til stede, det samme gjelder Volvo og PSA-gruppen der kun tyske Opel er på plass.

Men koreanerne kommer, og det gjør også hele 79 selskaper fra Kina som dermed har den største delegasjonen av utstillere, inkludert produsenter som FAW og Great Wall.

Messehallene dekker et areal på hele 168.000 kvadratmeter, så man skal ha gode sko for å ta seg rundt på det enorme området.

Har du ikke tenkt deg til Tyskland de neste ukene, så fortvil ikke. Et team av våre erfarne journalister er på plass i Frankfurt for å dekke begivenhetene. I tillegg har vi alliert oss med et profesjonelt team av fotografer.

Vår intensjon er å gi deg Norges beste dekning av nyhetene på messen, også de man ikke finner i de store hovedhallene.

I dagene fremover oppdaterer vi våre messesider hyppig. Nedenfor finner du en alfabetisk oversikt sortert på merker.

KLIKK HER for en kronologisk oversikt med de ferskeste nyhetene øverst.

FØLG OSS PÅ FACEBOOK – KLIKK LIKER OG VI OPPDATERER DEG!

HOLD DEG OPPDATERT MED DAGLIGE NYHETSBREV – REGISTRER DEG GRATIS HER!

BILER OG KONSEPTER

​DIREKTE FRA FRANKFURT:

Powered by Labrador CMS